Op bezoek bij…….

 

25/02/2018

Vanmiddag op bezoek bij Sjakie/ Lior. We werden enthousiast begroet door Sjakie , hij was erg blij om ons te zien en reageerde op onze stem…..een paar vreugdeplasjes 😊 was toen wel het gevolg.

Sjakie is een heerlijke knuffelaar.

Zie foto’s

 

26/02/2018

Vandaag zijn Nico en Annette met Lizzi en grote broer Dibbes naar Nootdorp gekomen. Voor een strandwandeling was het te koud, daarom hebben we bij ons in het gebied aan de Dobbeplas een heerlijke wandeling gemaakt. De hondjes hebben zich prima vermaakt en konden lekker rond struinen en rennen. Lizzi is een enthousiast en blij hondje, ze bleef vele kusjes uit delen😍 Geweldig om haar weer even in de draagzak te mogen dragen.

Zie foto’s

 

30/03/2018

Vanmorgen hebben we met Robert, Natasja en Loeka/Luka in Nootdorp een heerlijke wandeling gemaakt. De hondjes hebben zich vermaakt met een balletje en achter elkaar aan rennen. Ze konden daar lekker struinen en snuffelen. Loeka heeft ook al een echte speurneus zoals papa Thobir. Loeka is een blij, enthousiast hondje die het nog heerlijk vind om te knuffelen. Onderweg kwamen we een vriendje van mama Luna tegen en daar heeft Loeka mee gespeeld, dit was geweldig om te zien.       

 

Zie foto’s

 

7/04/2018

Vanmorgen een bezoek gebracht aan Lara, een heerlijke wandeling gemaakt in het mooie park. De hondjes 🐶🐶🐶konden lekker struinen en snuffelen en achter takjes aan rennen. Lara is een lief, blij en enthousiast hondje😍. 
Onze kleinzoon Liam hadden we meegenomen en heeft zich prima vermaakt met Noëlle.

We hebben genoten en wat boften we met het weer.🌞

Zie foto’s

 

22/04/2018

Vandaag een bezoek gebracht aan Bianca, Liberty en Luna/Laika. We hebben heerlijk gewandeld over de Posbank, een mooi en uitgestrekt gebied met heuvelige heidevelden. De hondjes hebben zich weer lekker uit kunnen leven. Ook Luna is een lief, blij en enthousiast hondje.

Zie foto’s

 

28/04/2018

Vanmiddag op bezoek geweest bij Duko/Lars. We hebben een mooie wandeling gemaakt, door een bosrijke omgeving 😀
Toevallig kwamen we nog een kooiker van 2 jaar tegen, altijd leuk om dan even een praatje te maken. De hondjes hebben zich prima vermaakt. We hebben genoten en vonden het geweldig om te zien hoe Gerben en Myrthe met Duko omgaan. Het is ook een heerlijk, blij en enthousiast ventje die van knuffelen houd. Aandoenlijk was dat mama Luna en Mila bij het afscheid nemen Duko nog een lebber gaven.

zie foto’s

 

11/05/2018

Hemelvaart weekend op de camping in Wenun-Wiesel.

Vanuit deze camping zijn we gisteren op bezoek geweest bij hondje Max, Ingrid, Jaap, Femke en Joan. We hebben weer heerlijk gewandeld en wat hadden de hondjes het naar hun zin op de zandvlakte. Ze kregen geen genoeg van het achter elkaar aanrennen. Wat is Max ook een lief, blij en enthousiaste hondje. 🐶😍 Leuk om de meiden zo met Max bezig te zien.

Zie foto’s

 

12/05/2018

Vandaag zijn we vanuit de camping op bezoek geweest bij hondje Boris, Yvonne, Roy, Daphne en Dinand. Tijdens de heerlijke wandeling kwam Boris zijn vriendje tegen, altijd leuk als ze een speelkameraadje in de buurt hebben wonen waar ze lekker mee kunnen spelen. We hebben een stop gemaakt bij een mooie plas. Daar hebben de hondjes lekker kunnen zwemmen en poedelen. Boris bekeek het eerst even van een afstandje maar spelenderwijs ging hij met een balletje steeds verder het water in, erg leuk om te zien. Ook Boris is een lieverd, blij en enthousiast hondje. Dapnhe en Dinand zie je ook genieten van Boris, leuk hoe ze met hem om gaan.

We hebben nu alle hondjes een bezoek gebracht.
Wat boffen we toch dat we dit mogen doen, we hebben ervan genoten😀😘

 Zie foto’s